El campus de Gandia serà seu d’una de les seccions de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull este dijous 27 la presentació de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (Mice) 2019, en la que el Campus hi col·labora intensament. Serà seu de la secció oficial universitària a concurs del domini lingüístic, per a la qual aportarà la part estudiantil del jurat. També s’hi projectaran totes les obres presentades a la secció universitària internacional.

El Mice és un festival amb finalitat educativa que promociona l’alfabetització audiovisual. En l’actualitat l’obtenció del coneixement es realitza per part dels joves i la població adulta, mitjançant experiències intervingudes i dirigides, i cada vegada menys a través d’experiències directes amb la realitat i amb una innegable influència i contacte amb mitjans i tecnologies.

Educació audiovisual

L’educació audiovisual és indispensable ja que un gran nombre de joves inverteixen tantes hores davant d’una pantalla com el temps que romanen a l’escola.

L’escola segueix estant dominada per la lletra impresa. Al sistema educatiu li costa adaptar-se als avanços en els mitjans audiovisuals i la seua influència en els alumnes. Es fa necessària una alfabetització audiovisual.

A la presentació del Mice al Campus de Gandia UPV intervendran Josep Arbiol director de la Mostra; Carmen Villar, presidenta de l’Associació Jordi el Mussol i Cap de Logística, i Laura Vilar, cap d’Hospitalitat.

Et Pot Interessar