21.1 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

El CA Safor Teika viatja al Campionat d’Espanya de Cros per Clubs amb tres equips

• El club ‘groguet’ es presentarà amb un absolut femení i dos cadets, masculí i femení. La competició serà este diumenge en Sòria.

• Este dissabte el club organitza el Cros Escolar en la pista d’atletisme de Gandia.

El CA Safor Teika acudeix amb tres equips al Campionat d’Espanya de Camp a Través per Clubs, que se celebra este cap de setmana en Sòria. Es tracta d’esportistes que es van classificar en l’últim autonòmic celebrat a Castelló.

D’una banda, un equip absolut femení, format per Pilar Vázquez, María José Casinos, Carla Breco, Lucía Botija i Emilia López. A més, un equip Sub16 (cadet) femení, amb Daniela García, Lluna Villar, Meriel JuanLeire Mahiques i Salma Gueddar. I un altre equip cadet masculí, amb Xavier CabanillesJacobo Ramírez, Carles Badenes, Santiago Torrego, Marc Grau i Blai Sampablo.

El cross se celebrarà en la muntanya Valonsadero, amb distàncies d’entre 1.500 i 2.500 metres. Els ‘groguets’ competiran diumenge; els cadets al matí i l’absolut a la vesprada. Serà retransmés per Teledeporte.

D’altra banda, este dissabte al matí el club organitza el Cros Escolar en la pista d’atletisme de Gandia. Podran participar xiquets de clubs i col·legis de la comarca, des de la categoria prebenjamí (nascuts en 2017) fins a cadets (2009-2010), amb inscripció prèvia.

Articles relacionats