12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El CA Safor Teika suspén l’escola d’atletisme i triatló per les noves restriccions fins al 3 de febrer

• El tancament del poliesportiu de Gandia per ordre de la Generalitat obliga a paralitzar l’activitat. L’excepció són els grups d’adults, triatletes federats i atletes de tecnificació, que sí que seguiran amb els seus entrenaments, però a l’exterior.

• El club demana als corredors i triatletes populars que respecten les normes sanitàries i, en cas de córrer en grup, no excedisquen les 6 persones.

El Club d’Atletisme Safor Teika comunica que l’escola d’atletisme i triatló està suspesa des d’aquest dijous, 21 de gener, i fins al dimecres, 3 de febrer, ambdós inclosos, a causa de les noves restriccions decretades pel Consell per a fer enfront de l’epidèmia de coronavirus, que obliguen a tancar les instal·lacions esportives, entre altres mesures.

Pel que fa als grups d’adults, atletes de tecnificació i triatletes federats, que són un nombre més reduït, aquests realitzaran l’activitat a l’exterior, de manera que continuaran amb els seus entrenaments en el seu horari habitual, però adaptant-se a la norma actual que implica no superar grups de sis persones.

Respecte dels corredors i triatletes populars, el club recorda que la normativa per a practicar esport és l’abans citada, sense passar de les 6 persones, de manera que, en cas de córrer en grup, fa una crida perquè es respecten aquestes disposicions.

D’altra banda, el club informa que l’horari d’atenció al públic en la seua seu (avinguda del Grau, 40), també es modifica durant aquest període, i serà de dilluns a divendres de 16 h a 18 hores.

Articles relacionats