14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

El CA Safor Delikia Sport es reforça per a intentar l’ascens a Primera Divisió amb els seus equips masculí i femení

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport inicia una temporada 2018/2019 molt prometedora, amb la incorporació d’una gran quantitat d’atletes per a reforçar els seus equips femení i masculí, i amb l’objectiu d’aconseguir amb tots dos conjunts l’ascens a Primera Divisió.

En categoria femenina s’incorporen les fondistes procedents del València Sports María José Casinos, María Ángeles Ruiz i María Guzmán per fer més competitiu l’equip de cross i les proves de mig fons i fons en pista. Per al sector de llançaments, concretament en la prova de pes, el club ha fitxat a la basca Leire Garmendia (a l’esquerra de la imatge), qui a més a més tindrà l’honor de ser la primera atleta no valenciana de la història del CA Safor.

També arriben dues atletes procedents del CA Silla; Mar Rodríguez, per a la prova dels 100 metres tanques, i Amanda Latorre, per a cobrir els 100 metres llisos. Una altra joveníssima atleta procedent del València Sports, Sofia Rchi, cobrirà el salt d’alçada.

A més, unes altres atletes destacades passen del CC El Garbí al CA Safor, com són les perxistes Gabriela Laporta, Ana Chova, Julia García o la saltadora Alicia Gómez.

Les incorporacions, però, també es donen en l’equip masculí, on el CA Safor presenta un potent grup, gràcies a les altes de Vicente Juan Martí en els 400 metres tanques, procedent del CA Elda; José Luis Pérez en pes, procedent del CA Torrent; Andreu Jiménez per a cobrir els 110 metres tanques, que arriba del C.A. Silla; o el migfondista Siro Piña, que ha estat diverses temporades militant en el FC Barcelona.

A més, són diversos els atletes del CC El Garbí que s’incorporen a la disciplina ‘grogueta’, com els migfondistes preparats per Andrés Dénia: Francisco Javier Vilches (imatge) per cobrir el 800 ml, Joan Villarroya en els 5 km marxa, o Ismael Giner en els 3.000 metres obstacles. També Yago de la Fuente en triple salt i Héctor Mas en fossa, i Ricardo Rico, Damián García o Adrián Lopez en la prova de salt amb perxa.

En total hi ha 103 atletes en el grup de tecnificació. A més, l’entitat ‘grogueta’ compta enguany amb sis clubs filials. Els seus atletes podran pertànyer als equips del CA Safor Delikia en les competicions oficials fins a un màxim de 6 per categoria i sexe, en cas de necessitat. Els clubs que han confiat en el CA Safor per a esta temporada són el CA Els Sitges de Burjassot, CA L’Eliana, CA Guadassuar, CA Dianium de Dénia, CA La Rabosa d’Alzira i el CC El Garbí.

Per al director tècnic del club, David Melo, “tenim per davant possiblement la millor temporada de la història, donat que cada dia són més els atletes que confien en la nostra metodologia de treball i projecte d’equip i volen estar amb nosaltres”. Melo afegeix que el club compta “amb tots els ingredients per arribar lluny esta temporada, així doncs esperem que sapiam treballar amb ells i que la sort estiga de la nostra part en les competicions decisives”.

Articles relacionats