22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El C.V. Arenas finalitza la pretemporada a Benidorm

 

Els equips infantils i cadets del C.V. Arenas es van desplaçar a Benidorm per a tancar la pretemporada 22-23, amb dos enfrontaments contra els potents equips alacantins de categoria infantil i cadet del C.V. Platges de Benidorm.

Amb aquests partits l’equip Arenas Decorgandia de categoria infantil i el cadet Arenas Dc. Hotels, donen per finalitzada una pretemporada on s’han enfrontat a clubs com Oliva, La Nucia, CV Gandia Masculí o en aquesta última pedra de toc el Platges de Benidorm.

Arenas Volei Gandia

Destacar que aquests enfrontaments estaven programats per a realitzar-se en el Grau com a part del primer torneig Paola Martínez, però que les previsions de pluja van portar a tots dos clubs a ajornar la primera edició d’aquest torneig i desplaçar els partits a terres alacantines.

Una vegada finalitzada aquesta primera part de la temporada, l’Arenas ja es disposa a iniciar la primera fase de lliga regular preferent dissabte que ve 1 d’octubre; com a local en la Pista Paola Martínez del Joan XXIIII. Els horaris: a les 10.00 h les infantils i a les 12.00 h les cadets. Tots dos enfrontaments contra el C.V. Paterna.

Ja per al dissabte 8 queda reservat el debut del nou equip juvenil de 2a Autonòmica que sabrà aquesta setmana el seu calendari i rivals definitius.

Destacar que la gran afluència de jugadores infantils a les proves d’accés als equips federats ha fet que enguany el club que estrena denominació aquesta temporada s’haja vist obligat a crear un segon equip infantil que competirà de competició escolar i servirà perquè les jugadores menys experimentades puguen gaudir d’hores de joc de cara a fer-se buit en els equips de nivell Preferent.

Articles relacionats