19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El C.V. Arenas de Gandia debuta a la modalitat de voleibol platja  

El dissabte passat 4 de Juny, va ser el debut de dos equips del C.V. Arenas de Gandia a la modalitat de voleibol platja. Els equips es van desplaçar fins a la platja alacantina de Sant Joan, per a disputar la primera prova  autonòmica sub 15 femenina de la temporada; prova que és classificatòria per al campionat d’Espanya de la categoria.

Aquesta era la primera competició on el club es presentava amb el seu nou nom i van aconseguir una novena posició per a l’equip  DC. Hotels i una dessetena per a l’equip Decorgandia, que va pagar estar en un grup amb dos equips punters com són El Poniente Benidorm i el Vinaròs, als quals els va jugar de tu a tu, arribant al tercer set de desempat en tots dos partits.

Destacar que el C.V. Arenas de Gandia va ser l’únic club de la província de valència desplaçat a aquesta primera jornada sub 15 (la segona serà el 9 de juliol a València), dada amb la qual el club s’aferma en molt poc temps entre els clubs amb més activitat esportiva de la província de valència.

Ara l’Arenas esperarà l’arribada de la segona jornada alternant els entrenaments de pista de cara a la pròxima temporada i els de platja en els quals es prepararà la jornada del 9 de j uliol.

J

Articles relacionats