19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El blues i la música negra tanquen el Festival Polisònic

– Aquest dissabte, 19 d’agost, finalitza el Festival Polisònic amb el blues i la música negra del cantant i actor Jimmy Barnatán

Aquest dissabte, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, es posarà el punt final a la XXXIV edició del Festival Polisònic, amb l’actuació de la banda del cantant Jimmy Barnatán.

Barnatán, a més de la seua faceta d’actor i escriptor, és un dels cantants de blues més reconeguts del panorama musical estatal i una de les veus de referència del gènere. Amb 8 discos al mercat, el seu últim treball titulat ‘El Americano’, mostra la seua fidelitat a la música negra, amb incursions en el blues, el folk i el country.

Jimmy Barnatán estarà acompanyat a l’escenari del Polisònic per Julián Jiménez als teclats, Diego Barber a la guitarra i Damián García a la bateria.

El concert està previst per a les 21,30 hores i les entrades poden adquirir-se en www.instanticket.es o en la mateixa Casa de Cultura, al preu de 10 euros i 8 euros amb Carnet Jove o de Pensionista i des de l’organització indiquen que queden molt poques entrades a la venda.

Articles relacionats