17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

El blues de Javier Vargas arriben al Polisònic

Demà divendres, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc la segona de les actuacions del Polisònic, que estarà a càrrec de la banda del guitarrista Javier Vargas, considerat per la crítica com el rei del blues llatí.

Al llarg de la seua extensa carrera, Vargas ha sigut guardonat amb 8 discos de platí i ha venut més de 300.000 còpies pels seus treballs discogràfics, una xifra inèdita en els ambients del blues internacional. Ha participat en els millors festivals mundials de blues i de jazz del món i el seu virtuosisme ha propiciat que haja acompanyat a artistes del prestigi de Carlos Santana o Prince, entre molts altres.

Javier Vargas presenta en el Polisònic el seu últim disc titulat King of latin blues, en el qual comptarà amb la col·laboració especial del cantant John Byron Jagger, nebot del mític líder dels Rolling Stones, Mick Jagger.

L’actuació de la Vargas Blues Band està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros. Al respecte, l’organització del Polisònic, informa que la venda va a un molt bon ritme i que, molt probablement, es penge el cartell de “No queden entrades” abans de l’inici de l’actuació.

Articles relacionats