22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El billar holandés i turc brillen a Gandia, copen el podi en el Grand Prix Ciutat de Gandia

– Gandia Billar Club, completa una extraordinària organització, complint les expectatives europees.

El passat cap de setmana es va celebrar el GRAN PREMI 3-CUSION LADIES CIUTAT DE GANDIA, prova internacional corresponent al rànquing europeu de billar a 3 bandes femení.

Amb una participació tancada a les 24 millors jugadores europees i amb la participació de fins a 9 països: Espanya, Holanda, Àustria, Turquia, República Txeca, Bèlgica, Dinamarca i Alemanya.

Va ser el billar turc i holandés qui va ficar-s’ho a la butxaca, perquè van ser 2 finalistes holandeses i 2 finalistes turques, les que van copar al podi.

Es van complir els pronòstics amb presència en la final de la llorejada jugadora holandesa Therese KLOMPENHOUWER, núm. 1 del rànquing europeu i mundial i de la talentosa i jove jugadora turca Guzin KARAKASLI.

En la gran final, res va poder fer la turca Karakasli davant del vendaval de l’holandesa Klompenhouer, que en 55 minuts va resoldre la final, per un contundent 6 a 30 en 19 entrades. Sens dubte el gran moment de la jugadora holandesa que va superar la joventut de la jugadora turca. Així el podi va quedar com segueix:

1- T. Klomepnhouwer (NL) Mitjà General 1.289 – Millor mitjana 1.666 – sèrie major 7
2- GM Karakasli (TR) Mitjà General 0.600 – Millor mitjana de 0.833 – sèrie major 4
3- K. Jetten (NL) Mitjà General 0.683 – Millor mitjana de 1.136 – sèrie major 6
3- G. Degener (TR) Mitjà General 0.639 – Millor mitjana de 0,833 – sèrie major 4

En definitiva un gran espectacle de billar femení el viscut a la Platja de Gandia.

Es pot definir com una excel·lent organització, duta a terme per Gandia Billar Club, que va comptar amb una assistència massiva de públic. Les participants i delegats federatius desplaçats a l’esdeveniment van confirmar que l’organització es pot catalogar de perfecta.

D’altra banda, l’assistència de públic ha sigut massiva, estant la sala repleta en molts moments de la competició i a rebentar en els moments clau.

Menció especial a l’Hotel Gandia Palace que va preparar i presentar unes magnífiques instal·lacions i tracte exquisit en totes les qüestions organitzatives.

Encara que el Gandia Billar Club té experiència en l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments de caràcter internacional, la federació europea havia establit unes expectatives altes, motivat per la possibilitat que la nostra ciutat puga ser seu d’esdeveniments multitudinaris de caràcter mundial. Podem dir que tant la ciutat com el club ha complit amb aquestes expectatives amb escreix.

Articles relacionats