20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El bicampió d’ultraciclisme desfensa el títol a les 24 hores del circuit Ricardo Tormo

El ciclista valencià establit a Gandia Toni Pont, actual bicampió de la Copa d’Espanya d’Ultraciclisme de les edicions 2016 i 2017, arriba líder a la quarta edició de les 24 hores Cyclocircuit del Ricardo Tormo que se celebrarà aquest cap de setmana a Xest, que a més enguany és la primera edició organitzada per la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

El cartell de ciclistes que prendran l’eixida és immillorable. Amb mig centenar dels millors ultraciclistes nacionals, estarà present el podi complet de la passada edició: Julián Sanz, Alberto Fernández i Guillermo Prieto. També participaran els dos vencedors de les proves de la contrarellotge del Desafiament d’Oropesa i les 12h Trackman d’Almeria: Pedro Gregori i Andon Stefanov. I per descomptat esmentar que els tres ciclistes que opten per a emportar-se el títol d’aquesta copa són el propi Toni Pont (TONIPONT.COM), el càntabre Jairo Garcia (Unidos por un reto-Mola) i el ja esmentat Guillermo Prieto (Zuzenak), en una atapeïda classificació en la qual només dos punts separen a Toni Pont dels seus més immediats perseguidors. Serà una jornada llarga en la qual s’esperen temperatures de 33 graus que de segur passaran factura als ciclistes que emprendran aquestes 24 hores. Tota una festa del ciclisme de nivell en la qual segur que participants i acompanyants, a més del públic, viuran una experiència inoblidable.

Respecte a la distància a recórrer en aqueixes 24 hores, esmentar que 5 són els ciclistes a nivell individual que ja han depassat la barrera dels 800 quilòmetres.

Articles relacionats