23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El bellreguardí Miquel López va abandonar en l’última etapa de la Volta a València per una caiguda

Miquel López va tindre que abandonar , per una caiguda en l’última etapa, la Volta a la província de València reservada per a les categories elit i sub-23 que va finalitzar ahir diumenge.

López de la Penya Ciclista de Beniopa va ser l’únic ciclista de La Safor que va participar en la segona prova més important que se celebra en terres valencianes per darrere de la Volta a la Comunitat Valenciana de professionals.

La carrera va reunir els millors ciclistes espanyols i alguns europeus. La volta va ser una autèntica batalla per a desbancar a l’uruguaià José Moreira que va ser finalment el flamant guanyador.

Quant al bellreguardí López no va tindre una bona volta amb una dolenta contrarellotge i una tercera etapa on li va situar en el lloc 90 de la classificació. No obstant això López va intentar millorar aquesta posició però una caiguda li va impedir continuar a la carrera.

Destacar que en aquesta última etapa el ciclista de la Penya de Beniopa, Josué Gómez finalitza en segona posició, a 7 segons del guanyador, José Mari Benassar que va arribar en solitari. El primer ciclista de l’esquadra gandiana a la classificació general va ser Alejandro Zurita en el lloc 24 de la general.

En aquesta volta on tan sols hi havia un ciclista de la comarca també va estar el valler i semiprofessional Eduardo Fraile Llacer que va estar com a massatgista en l’equip basc del Cafés Baque, on el manxec i flamant campió d’Espanya Javier Romo, que finalitza en la quarta posició, és la seua principal estrela.

Articles relacionats