15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

El torneig Basket Cup Gandia comptarà amb més de 130 equips

• La 5a edició del torneig reuneix, del 29 d’abril al 2 de maig, combinats de tot l’Estat de diferents categories de bàsquet de formació des de benjamí fins a sénior.

• Es jugaran 260 partits durant aquests quatre dies en 15 pistes de joc de Gandia i de municipis veïns com Oliva o Cullera. L’entrada és gratuïta.

• Amb la suma dels acompanyants, es preveuen al voltant de 12.000 pernoctacions. «Aquest esdeveniment té el doble vessant, que ja fa temps que estem treballant, d’unir esport i turisme i així promocionar Gandia com un lloc on practicar esport», ha destacat la regidora d’Esports.

AO 5763 copia 1

El cap de setmana del 29 d’abril al 2 de maig se celebrarà el torneig Basket Cup Gandia. Es tracta de la cinquena edició d’aquest esdeveniment esportiu de bàsquet de formació que reuneix diferents categories, des de benjamí fins a sénior. Així ho ha comunicat la regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del gerent de l’empresa QL SportNacho Macipe, i el vicepresident del club Units pel Bàsquet Gandia (UPB), Jesús Ginestar, aquest matí en roda de premsa.

S’estima que participaran més de 1.500 esportistes entre els 130 equips procedents de diferents comunitats que viatjaran a la ciutat per a jugar en el Basket Cup Gandia. Amb la suma dels acompanyants, es preveuen al voltant de 12.000 pernoctacions al municipi. «Aquest esdeveniment té el doble vessant, que ja fa temps que estem treballant, d’unir esport i turisme i així promocionar Gandia com un lloc on practicar esport», ha destacat la regidora d’Esports.

Tal com ha explicat Macipe, es portaran a terme un total de 260 partits durant aquests quatre dies en 15 pistes de joc com en les dels pavellons del Centre Esportiu Municipal de Gandia, el Pavelló del Raval i el Centre Esportiu Beniopa. A més, també s’estendrà el joc a les instal·lacions esportives de diferents localitats veïnes com Oliva o Cullera. «Competiran el matí i vesprada de dissabte i diumenge i les finals se celebraran el dilluns 2 de maig», ha afegit.

El Basket Cup Gandia es podrà presenciar de manera gratuïta pels aficionats i ciutadans de Gandia per tal de complir amb l’objectiu de fomentar aquest esport, segons ha detallat el gerent de QL Sport. Per la seua banda, Ginestar ha agraït la col·laboració de l’entitat i de l’Ajuntament de Gandia en l’organització. «És un orgull tindre aquest campionat a la ciutat. És un torneig referent en tota Espanya que reuneix totes les bases del bàsquet», ha indicat.

Articles relacionats