19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El barri del Raval llueix l’últim mural del Serpis Urban Art Project

  • Gandia presenta l’últim mural del Serpis Urban Art Project del prestigiós artista grec Dimitris Taxis
  • L’obra, de grans dimensions, és d’estil realista i està ubicada al carrer Safor, al barri del Raval. Representa la bellesa dels objectes, com ara una barca en desús, malgrat el pas del temps.

  • Nahuel González, regidor de Cultura: “Aquest mural dignifica l’art urbà a Gandia i ens converteix en un referent a nivell local, estatal i internacional”.

  • En la iniciativa de l’àrea de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania, també hi ha participat el veïnat del barri en coordinació amb el departament de Polítiques Saludables a través de les ‘Passejades Saludables’. Amb la col·laboració de Pinturas Mondúber i Gruas Ferre.

Gandia, 2 de juliol de 2021.- El regidor de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, acompanyat per la presidenta de la Junta de Districte del Raval, Amparo Victoria; el coordinador del Serpis Urban Art Project, Eloi Àngel, van visitar dimarts passat el mural ‘La Barca’, que l’artista grec de talla internacional, Dimitris Taxis, ha creat al carrer Safor, al barri del Raval. D’estil realista, es tracta de l’última actuació del programa municipal Serpis Urban Art Project, dels departaments de Cultura

L’acció ha estat impulsada pel veïnat del barri en col·laboració amb els departaments de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania, responsables del programa, i de Polítiques Saludables, dins de les ‘Passejades Saludables’ a aquest districte.

Per que fa al mural, González ha comentat que aquesta obra reflexiva, “possiblement una de les més importants a nivell artístic a Gandia”, serà l’última obra del Serpis Urban Project fins a finals d’any, i ha destacat que “dignifica l’art urbà a Gandia i demostra que aquest estil artístic continua present a la nostra ciutat i ens converteix en un referent a nivell local, estatal i internacional”.

Pel que fa al significat del mural, el responsable de Cultura ha explicat que l’artista trasllada la idea d’una barca en desús que amb el pas del temps, malgrat que ja no fa la seua funció, conserva una bellesa singular.

Articles relacionats