19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El 50% dels participants d’Urbajobs han trobat feina

  • Èxit dels projectes experimentals de l’Acord Territorial per l’Ocupació de la Safor
  • Aquest matí s’han presentat a l’Urbalab Gandia els resultats.

  • Pel que fa al programa de Gammifació, 1.337 persones ateses en orientació professional, 787 participants en cursos i tallers, 266 hores formatives en 44 accions formatives. Cal destacar que el 50% dels participants d’Urbajobs han trobat feina, aconseguint prospecció i col·laboració amb 131 empreses de la Safor i on a més a més s’han gestionat 128 ofertes de treball.

  • Al programa d’empreniment i innovació, que s’han llançat sota la marca Impulsa 19, s’hi han desenvolupat 23 accions formatives amb una participació de 250 persones, 4 trobades empresarials i a on s’ha fet seguiment a 35 empreses locals afavorint la seua transformació al món digital.

urbajobs1L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, han assistit hui a la presentació tècnica dels resultats dels dos Projectes experimentals, de l’Acord Territorial de la Safor.

A l’acte, que s’ha desenvolupat a les instal·lacions de l’Urbalab Gandia, també hi han participat el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Salvador Femenia, el secretari general de CCOO PV de la River-Safor, Josep Antomni Carrascosa, el secretari territorial d’UGT-PV de la Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costera-Canal de Navarrés, Raúl Roselló i el vicepresident de la Federació d’associacions d’empresaris de la Safor- FAES, Ramon Soler.

Aquests projectes s’han desenvolupat des de març fins al 30 de setembre. 

A l’Ajuntament de Gandia treballem des de l’any 2015 per adaptar les polítiques d’ocupació de la ciutat a les noves demandes de la Societat del Coneixement. Per aconseguir-ho, comptem amb el suport incondicional de la Generalitat Valenciana, amb els programes experimentals en el marc dels Acords Territorials. Una de les millors formes en què les ciutats poden adaptar-se a les noves necessitats del mercat de treball és donar eines a la ciutadania perquè tinga les habilitats i competències exigides per als treballs disponibles, i per als futurs; i també, que les pymes estiguen en condicions d’accedir al tal·lent innovador que el territori els aporta. En este sentit, els Clubs d’Ocupació encetats en esta nova edició i el programa Impulsa del qual ja portem una segona edició són uns clars exemples. Exemples que són un èxit i que després ho podrem comprovar a la vista dels resultats”, ha destacat l’Alcaldessa.


1. Gammificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball

Es tracta d’un programa per ajudar, definir i impulsar els perfil professionals, orientar-los a les demandes del mercat laboral del segle XXI; millorar les competències i productivitat personals i practicar el networking amb empreses.

2. Empreniment i innovació en sectors clau de l’economia comarcal

Itinerari per a impulsar els negocis en Internet, en especial dels sectors comercial i turístic, augmentar-ne la visibilitat, i afavorir la promoció en línia i els nous canals de comercialització en línia.

Pel que fa al programa de Gammifació, 1337 persones ateses en orientació professional, 787 participants en cursos i tallers, 266 hores formatives en 44 accions formatives. Cal destacar que el 50% dels participants d’Urbajobs han trobat feina, aconseguint prospecció i col·laboració amb 131 empreses de la Safor i on a més a més s’han gestionat 128 ofertes de treball. El programa d’empreniment i innovació, que s’han llançat sota la marca Impulsa 19. S’han desenvolupat 23 accions formatives amb una participació de 250 persones, 4 trobades empresarials i a on s’ha fet seguiment a 35 empreses locals afavorint la seua transformació al món digital”, ha informat el regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació.

Aquest acte institucional de cloenda ha finalitzat amb una activitat del programa experimental de gammificació. Un networking entre empreses i usuaris del Club d’Ocupació, on han de presentar les seues candidatures professionals a les empreses convidades que en aquesta jornada han sigut:

  • Marmol Compac

  • Randstad

  • Clinicas Ascires

Articles relacionats