20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El 24% dels centres educatius tenen aules confinades a la CV

– El 97,5 % dels grups d’alumnes acaba sense incidències l’última setmana de gener

– El 76 % dels centres educatius tenen totes les aules en funcionament

– El 6,5 % del total de l’alumnat i el 4,5 % del professorat està confinat

Durant l’última setmana de gener el 97,5?% dels grups han seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Les autoritats sanitàries han determinat que a data del passat divendres 28 de gener hi haja confinats un total de 1.002 grups de 470 centres educatius. Això vol dir que el 76 % dels centres educatius ha conclòs la setmana amb totes les seues aules en funcionament.

Durant la setmana passada s’ha determinat el confinament de 469 grups de 197 centres educatius. A més, s’han desconfinat 370 grups de 149 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 533 grups de 273 centres. Per això, el total acumulat de grups confinats és de 1.002 aules de 470 centres educatius.

El 6,5 % del total de la població escolar d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP està confinada, ja que al 3,2 % de l’alumnat que és positiu actiu cal sumar que, amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l’aïllament preventiu d’un altre 3,3 % d’alumnes perquè han sigut contacte estret amb positius.

Pel que fa al personal docent, el 4,5 % està confinat. Aquesta proporció ve donada perquè al 3 % del professorat que és positiu actiu cal afegir que, amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, un altre 1,5 % es troba en aïllament preventiu.

 

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web ‘aulasegura.es’. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

Articles relacionats