13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Educació i representants de l’ensenyament concertat signen un acord per a la preparació del pròxim curs

– L’acord explicita la col·laboració per a cobrir les necessitats educatives de l’alumnat seguint les mesures de seguretat determinades per les autoritats sanitàries

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, han assistit a la signatura de l’acord amb les organitzacions empresarials Educación y Gestión (Escuelas Católicas), FECEVAL i UCEV, i sindicals dels centres educatius privats concertats valencians, FSIE, USO, FE CCOO, FeSP-UGT i STEPV, per a l’organització i el desenvolupament del curs 2020-2021.

Tant el conseller com el secretari autonòmic han volgut reiterar “la importància i la transcendència d’aquest acord. Que mostra la unitat de la comunitat educativa valenciana per a encarar units el pròxim curs. Alhora, el compromís de totes les parts per a assegurar les necessitats educatives i formatives de tot l’alumnat amb la màxima seguretat”.

Totes les organitzacions signatàries es comprometen a treballar conjuntament perquè l’organització i el desenvolupament del curs 2020-2021 “es produïsquen en les condicions de seguretat per a tota la comunitat educativa i amb l’atenció educativa necessària a l’alumnat de tots els nivells del sistema educatiu“.

Per tal d’aconseguir aquest objectiu, totes les parts signatàries de l’acord analitzaran la concreció de mesures en els centres educatius concertats. Així com la dotació extraordinària de recursos econòmics i d’increment d’hores addicionals de professorat necessàries per a un funcionament adequat dels centres.

També s’ha acordat crear una comissió de seguiment de l’acord, integrada per l’Administració i les organitzacions sindicals i empresarials signatàries.

Articles relacionats