16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Dos medalles per al CA Safor Teika al Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta

 

• Antonio Ferrer es va penjar l’or als 10 km en categoria màster i José Marín la plata a la cursa cadet de 5 km. La prova es va disputar dissabte passat a Burjassot.

• Diumenge un grup de ‘groguets’ va estar en la 10 K València Ibercaja.

• El club ja ha aconseguit cinc mínimes per participar en campionats d’Espanya sota sostre.

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues medalles en el Campionat Autonòmic de Marxa a Ruta, que es va disputar dissabte passat a Burjassot. En la distància de 10 km Antonio Ferrer va ser primer en categoria màster (M45) i cinqué en la classificació general amb un crono de 53:30. Per la seua banda, als 5 km José Marín va ser segon en la classificació Sub16 (Cadet) i quart de la general amb 27:43.

2 JOSE MARIN

A més, diumenge un grup de ‘groguets’ va córrer la 10 K  València IbercajaQuerubín Estarlich, Xavi Blasco, Neus Mas, Guillem Tapia i Julio Mascarell. El resultat més destacat va ser el de Neus Mas, tercera en categoria W35 i 36a posició en categoria femenina, amb un crono de 36:06, a un ritme de 3 minuts i 36 segons el quilòmetre.

Balanç de mínimes

D’altra banda, entre el grup d’atletes de tecnificació, tot just iniciada la temporada, ja s’han aconseguit cinc mínimes per a participar en propers campionats d’Espanya baix sostre. Es tracta de Yago de la Fuente en triple salt, Iván Duarte en llargada, tots dos en categoria Sub23 (Promesa), Irene Escrivà (Sub18, Juvenil) en perxa, Neus Sansaloni (Sub20, Junior) en 800 ml. i Camila Estrebou (Sub16, Cadet) en els 60 ml.

El cap de setmana passat, a més del provincial absolut per equips de Torrent, on els xics es van proclamar campions i les xiques van ser terceres, es va disputar el provincial Sub23 (Promesa) a València i el provincial de llançaments llargs a Gandia, en aquests dos últims amb uns 50 atletes ‘groguets’.

Aquest cap de setmana hi haurà presència ‘grogueta’ en l’autonòmic de proves combinades per a les categories absoluta i màster, dissabte al pavelló Luis Puig de València, i en l’autonòmic individual de cros, diumenge a Sagunt. En la pista de Gandia el CA Safor Teika organitza dissabte el provincial Sub14 (Infantil), per equips, on també el club de la Safor traurà els seus equips masculí i femení.

Articles relacionats