Dues persones resulten ferides per la caiguda d’un llamp a la platja de Bellreguard

Dos persones han resultat ferides a causa de la caiguda d’un llamp a la platja de Bellreguard, segons ha assenyalat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Cap a les 12.00 hores, s’ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir dos persones que han patit la caiguda d’un llamp a la platja d’eixa localitat.

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). Els servicis de socorrisme de la platja han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica a un jove de 20 anys, després de quedar en parada cardiorrespiratòria i, quan ha arribat el SAMU, el ferit ja es trobava conscient.

A més, l’equip mèdic del SAMU ha realitzat un electrocardiograma a l’afectat i, després de mantindre les seues constants vitals, ha sigut evacuat a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

D’altra banda, una dona de 50 anys ha sigut traslladada al mateix centre hospitalari en una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) de Creu Roja, per dolor en una cama a causa de la fulguració.

Et Pot Interessar