Dos nous brots de coronavirus a la Safor

– L’evolució epidemiològica a la Safor porta dos nous brots de coronavirus, dels 49 registrats des de l’última actualització a la Comunitat Valenciana

Dos nous brots i com quasi sempre d’origen social, de almenys quatre i sis persones cadascun, i els dos s’han produït a Gandia. Gandia, en aquest moment, es troba en nivell d’alt risc per contagis al tindre una incidència acumulada de més de 300 contagis per cada 100.000 habitants i que caldrà mesurar l’evolució per a adoptar accions més restrictives per tal de contindre l’augment de contagis.

Les dades facilitades per les autoritats sanitàries locals del dia d’ahir notificaven 29 casos nous de positius per coronavirus, els diumenges solament es fan proves per urgències, no són programades.

D’altra banda la pressió hospitalària ha anat n’augmenten a l’estar ingressades 50 persones per contagi de coronavirus i d’elles 12 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, pràcticament a punt del col·lapse de la unitat.

 

Pobles de la Safor

Comunitat Valenciana

Sanitat registra 2.146 nous casos de coronavirus i 2.349 altes en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat 2.146 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 117.036 persones.

Des de l’última actualització, s’han registrat 2.349 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 11.098 casos actius, la qual cosa suposa un 8,63% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.198 persones ingressades, i d’elles 236es troben en la Unitat de Vigilància Intensiva.

Malauradament  s’han registrat 32 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.613.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.870.223.

Actualització de la situació en residències

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 87 residències de majors (5 a la província de Castelló, 25 a la província d’Alacant i 57 a la província de València), 17 centres de diversitat funcional (3 a la província de Castelló, 4 a la província d’Alacant i 10 a la província de València) i 5 centres de menors a la província de València.

· Residents nous positius: 12

· Treballadors i treballadores nous positius: 13

· Residents morts: 14

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 21 residències en la Comunitat Valenciana: 9 a la província d’Alacant i 12 a la província de València.

Actualització nous brots: 48 (9 a la província d’Alacant; 4 a la província de Castelló i 35 a la província de València)

· Gandia: 4 casos. Origen social

· Gandia: 6 casos. Origen social

Et Pot Interessar