10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tres detinguts a Gandia per robar de forma repetida en la furgoneta de repartiment d’un estanc

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a tres homes de 34 i 44 anys acusats de sostraure 4.500 euros i 996 paquets de tabac de la furgoneta d’un treballador d’un estanc en dues ocasions diferents. L’arrest es va produir quan els ara detinguts seguien a aquesta furgoneta. El total del sostret ascendeix a 9.133 euros, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Les recerques es van iniciar després de la denuncia d’un robatori amb força comès a mitjan juliol a Gandia en el qual havien sostret la recaptació de 4.500 euros d’una caixa d’un estanc. L’empleat, després de recaptar els diners de l’establiment, s’havia dirigit a la furgoneta que estava perfectament estacionada, i havia amagat els diners sota el seient del conductor.
No obstant açò, quan va tornar va comprovar que la finestreta xicoteta del conductor estava fracturada i faltava la borsa amb els diners que ascendia a 4,500 euros.
Els policies van establir un dispositiu i van esbrinar que un treballador de la expenedoria de tabac que circulava pel passeig Neptú de Gandia amb la seua furgoneta estava sent seguit per un vehicle que poguera estar implicat en un dels robatoris que s’havia comès.
Després d’interceptar-lo, van identificar als seus tres ocupants i en el registre del vehicle van intervenir dos parells de guants, un modulador de freqüència, cinc telèfons mòbils, un martell, una palanqueta i altres eines, així com 490 euros en efectiu.
Com a resultat de les recerques, els policies els consideren els presumptes autors de dos robatoris amb força, amb el denominador comú que és la mateixa furgoneta de l’estanc.
El primer dels fets va ocórrer el 14 de juliol quan van sostraure la recaptació de 4.500 euros que es trobava sota el seient d’una furgoneta, després de fracturar la finestreta xicoteta del conductor. A més, el 2 d’agost mentre un treballador havia descarregat de la furgoneta el producte per a un bar de la zona, en tornar havia observat que el pany posterior estava danyat i de l’interior faltaven 996 paquets de tabac, per un valor de 4.633 euros.
Nou dies més tard, un altre treballador quan es disposava a pujar a la mateixa furgoneta, va comprovar que tenia la finestreta del conductor fracturada, sense trobar a faltar cap efecte de l’interior.
Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Articles relacionats