Dos detinguts amb substàncies estupefaents al Festival Pirata Rock

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia en el marc del dispositiu de seguretat el primer dia de l’esdeveniment musical del festival Pirata Rock a dos homes de 30 i 32 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després de ser sorpresos amb diferents substancies estupefaents entre les seues robes. A més portaven 360 euros ocults en un pot de cervesa preparat per a l’ocultació.
Els fets van ocórrer sobre les dotze de la nit quan els agents que prestaven servei en la zona d’acampada del Parc Ausiàs March, on hi ha allotjats més de quatre mil assistents a l’esdeveniment, van observar a dos homes amb gorra que rondaven als grups de persones allí concentrats.
Els agents els van identificar i després de realitzar-los un escorcoll superficial els van localitzar ocults entre les seues pertinences vuit borses de, pel que sembla, marihuana amb un pes de 45,55 grams; una borsa amb, pel que sembla, haixix amb un pes de 9,51 grams; una borsa amb, pel que sembla, cocaïna, amb un pes de 6,59 grams i 60 euros. A més un d’ells portava una llauna de cervesa amb una aparença normal però van descobrir que tenia una tapa roscada en la part superior amb 360 euros en el seu interior.
Els policies després de realitzar les comprovacions oportunes els van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van intervenir les substancies estupefaents i diners localitzats.
En el marc del dispositiu de seguretat establit per la comissaria de Gandia participen 20 efectius dedicats a labors de prevenció de la seguretat ciutadana distribuïts en patrulles uniformades i de paisà, amb la participació específica de l’equip de seguretat privada de la comissaria i el suport de dos equips de la Unitat de Prevenció i Reacció de València. 
L’esdeveniment musical festival Pirata Rock, se celebra a Gandia els dies 19, 20 i 21 de juliol en la zona d’acampada del Parc Ausias March, on hi ha allotjats més de quatre mil assistents a l’esdeveniment. 
Els detinguts, sense antecedents policials, han passat en el matí d’este divendres a disposició judicial.

Et Pot Interessar