28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Dos cadets del Safor Delikia es proclamen campions autonòmics

L’escola del Clut Atletisme Safor Delikia Sport ha aconseguit sis medalles este cap de setmana en el Campionat Autonòmic cadet a l’aire lliure (a la imatge els sis medallistes), i a més dos dels seus atletes, Josuer Armando Rosero González i Paula Casanova Peris es proclamen campions autonòmics.
El Campionat Autonòmic Cadet s’ha disputat a Alacant i van participar un total de vint-i-dos atletes de l’Escola del CA Safor Delika Sport.
L’atleta femenina més destacada va ser Paula Casanova, qui es va proclamar campiona autonòmica en els 3.000 metres llisos, amb una marca de 12’10”80. D’altra banda, cal esmentar el tercer lloc obtingut per Claudia Martínez en triple, amb un salt d’11,02 metres, i el tercer lloc de Mireia Juan en martell, amb un llançament de 38,38 metres, a tan sols dotze centímetres de la mínima nacional.
En categoria femenina, també van participar les atletes Olga Bosch en 300 m.ll .; Paula Martín, Andrea Escrihuela i Nuria Hernández en 600 m.ll; Alba Ortega en 100 m. tanques; Jordina Gascón en 1.500 obstacles; Claudia Escrivá en perxa; Claudia Martínez en longitud; Aina Olaso en javelina i pes; Laia Almenar en javelina; Andrea Vercher en triple, i Alexandra Emilova en 3 Km marxa.
L’atleta masculí més destacat va ser Josuer Armando Rosero Gonález, qui s’imposava en la prova dels 600 metres llisos amb una marca d’1’23”53. Aquesta marca el col·loca, provisionalment, en el primer lloc en el rànquing nacional d’enguany. També cal destacar el subcampionat autonòmic assolit per Òscar Gimeno en martell, amb un llançament de 47.88 metres; i el tercer lloc de Borja Ortega als 1.000 metres llisos, amb una marca de 2’44”68.
En categoria masculina, també van participar els atletes Jorge Boscá en 100 i 300 m.l .; Jaume Manzanas en 1.000 m.ll .; Manel Soler en 300 m.tanques; Dani Ros en perxa; i Carlos Pellicer en disc.

Articles relacionats