11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Doble estada de concentració per al ciclista Iván Gomar

 

El ciclista de la Font d’En Carròs, Iván Gomar està concentrat durant aquests dies a Benidorm amb l’equip professional Androni d’Itàlia.

Després de les últimes dues victòries en Xàtiva i València, el fontí al costat dels seus companys Raúl Mira, Pau Martí i Emilio Llopis de l’equip de carretera de Bicicletes Sanchís han sigut triats per a entrenar amb aquest equip continental UCI.

L’Androni, un equip italià plagat de corredors sud-americans i amb espònsor espanyol, que també és patrocinador del Gsport, l’equip sub 23 afincat a Xàtiva.

Precisament fa dos dies en un entrenament de l’equip a Benidorm van sofrir l’atropellament de tres ciclistes per un automòbil.

Gomar participarà en la concentracció de la selecció espanyola

Després d’aquesta concentració, Gomar tornarà a concentrar-se de dijous 16 al dissabte 18 de desembre amb la selecció espanyola júnior de ciclocròs a Tarancón. Novament el seleccionador Pascual Momparler ha confiat amb el ciclista de la Font per a una possible participació en el campionat del món.

En aquesta concentració es realitzaran proves individuals, xarrades, anàlisis de sang i un xicotet curset sobre aquest circuit de Tarancón, on es disputarà el diumenge l’última prova de la Copa d’Espanya. El curset estarà impartit pel pentacampió d’Espanya, Larrinaga.

Articles relacionats