24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Dissenyada una Auca de Francesc de Borja a través d’il·lustracions i versos per l’Any Jubilar

Des del Departament de Turisme de Gandia, de la mà del Comité de treball de l’Any Jubilar, s’ha impulsat el disseny d’una Auca de Francesc de Borja, per donar a conéixer la vida del patró de Gandia, a través d’il·lustracions i poesia narrativa escrita en redolins.

Una història pictòrica que narra la biografia de Francesc de Borja a través de 18 il·lustracions de l’artista Daniel García i versos d’Emili Morant. L’Auca fa un viatge a través dels episodis més significatius de la vida de Francesc de Borja, des del seu naixement, fins a la canonització.

Al llarg d’aquesta setmana l’Auca es repartirà pels centres educatius de Gandia, amb l’objectiu que estiga present a totes les aules, per acostar la història i la vida de Francesc de Borja a les xiquetes i els xiquets de Gandia.

GandiaAquesta iniciativa, juntament amb el concert del divendres 28 d’octubre, per commemorar el seu naixement, seran les dues últimes activitats de l’Any Jubilar.

Tot aquell que vulga recollir l’auca pot passar al llarg d’aquesta setmana per la Casa de Cultura ‘Marqués de González de Quirós’ o l’oficina de Turisme situada al costat de la RENFE i arreplegar un exeplar gratuït.

Articles relacionats