11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Dispositiu especial per a retirar les canyes de la platja de Tavernes 

– L’Ajuntament ha preparat un dispositiu especial de neteja per a retirar les canyes de la platja

– Disposarà de maquinària especialitzada per a netejar tot el litoral valler

– El reforç de personal per part del consistori i la col·laboració de la Diputació de València permetran agilitzar i augmentar l’eficiència dels treballs

L’Ajuntament de Tavernes posarà en marxa el pròxim dilluns el dispositiu especial per a netejar la platja del municipi i retirar les canyes i altres materials arrossegats pel temporal. Les actuacions es duran a terme amb les pales i camions del consistori, i hi haurà també una màquina de la Diputació de València especialitzada a amuntonar canyes i materials de gran volum, cosa que permetrà agilitzar i augmentar l’eficiència dels treballs.

A més, l’Ajuntament reforçarà les actuacions amb personal per a la neteja i retirada de canyes per a netejar completament el litoral valler en el menor temps possible. Les faenes es desenvoluparan en dos fases: primer s’amuntonaran les canyes i després es retiraran amb la maquinària pesant especialitzada.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “les gestions fetes per a poder disposar d’una màquina especialitzada en aquests treballs i el fet de reforçar el personal de neteja perquè la platja de Tavernes estiga neta en pocs dies gràcies al dispositiu preparat”.

Articles relacionats