18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El director general de Comerç fa a Tavernes una defensa dels mercats municipals

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, acompanyat pel regidor de Comerç, Josep Llàcer, la regidora Serveis Públics, Llum Sansaloni, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i el regidor de Modernització, Enrique Chofre, ha visitat este dijous Tavernes de la Valldigna per tal de “conèixer de primera mà la realitat dels comerços de la ciutat”.

Les autoritats han visitat el Marcat Municipal de Tavernes de la Valldigna, on el Director General de Comerç i Consum ha tingut ocasió de conversar amb els tenders i degustar algunes de les especialitats dels distints llocs del mercat.

El president de l’ Associació de Mercaders del Mercat Municipal, Salvador Ausina, i el president de l’Associació Valenciana de Mercaders, Cayetano de Haros, han acompanyat la comitiva a l’arribada al Mercat Municipal i el Mercat al carrer, i s’han apropat a saludar els comerciants de les parades.

El director general, Natxo Costa, ha significat la importància que per a la vida i els arrels dels barris i pobles de la Comunitat Valenciana tenen els mercats municipals i el comerç local. “Seguint el mandat del Pacte del Botànic, la nostra obligació passa per defensar el comerç de proximitat, cosa que fem dia a dia amb ajudes, col·laboració i assessorament”.

Una vegada en el consistori de Tavernes, Natxo Costa s’ha reunit amb part de l’equip de govern i l’Associació de Comerciants de Tavernes de la Valldigna per tal d’escoltar els temes d’interès i les problemàtiques a les que s’enfronten en el seu dia a dia, així com d’exposar-los les distintes línies de col·laboració que en estos moments està impulsant la Conselleria d’Economia de la Generalitat Valenciana.

Articles relacionats