10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Diana Morant: “Gandia torna a la Mancomunitat per convicció”

• El plenari de la Mancomunitat aprova la incorporació de Gandia després que una sentència considerara il·legal l’acord del govern local de 2013 pel qual la ciutat abandonava l’ens comarcal.

• L’Alcaldessa i el vicealcalde, Josep Alandete, són els consellers de la Mancomunitat en representació de Gandia.

Gandia torna a la Mancomunitat de Municipis de la Safor, no per obligació sinó per convicció i entusiasme. Tornem amb moltes ganes de treballar i amb esperances renovades”. L’alcaldessa Diana Morant va expressar la seua felicitat durant el seu discurs al plenari de la Mancomunitat d’ahir a la vesprada en el qual es va fer efectiva la reincorporació de Gandia a l’ens comarcal després que una sentència judicial considerara il·legal l’acord del govern del PP el 2013 pel qual la ciutat abandonava l’ens comarcal. La màxima autoritat de Gandia i el vicealcalde, Josep Alandete, són els consellers de la Mancomunitat en representació de Gandia.

L’acte va comptar amb la presència dels directors generals d’Administració Local i Comerç, Toni Such i Rosana Seguí, respectivament; els diputats provincials Dolors Gimeno i Vicent Mascarell; i els alcaldes i alcaldesses que formen part de la Mancomunitat, entre d’altres.

Diana Morant va recordar que Gandia mai hauria d’haver eixit de la Mancomunitat. “Aquesta errada política i aquesta lamentable decisió, mai s’hauria d’haver produït. Perquè a soles no anem a cap lloc. Perquè ací, a Gandia i a la comarca, la sort d’un és la sort de tots”. Els gandians, segons Morant, en un món globalitzat, “no creiem en les fronteres ni en cap mur”.

Per la seua banda, el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Voro Femenía; va apuntar que hui (per ahir) és un dia d’alegria per a Gandia i per a tota la Safor. “El fet que Gandia estiga en la Mancomunitat efectivament i activament dona peu a què puguem ampliar serveis i accedir a projectes europeus”.

Articles relacionats