10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Detenen a un pare i al seu fill per agredir-se mútuament

• El progenitor va realitzar un tall en l’avantbraç al seu descendent amb una navalla

• El fill va propinar punyades en la cara i puntades per tot el cos al seu pare

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a un pare i al seu fill, de 67 i 43 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de violència domèstica, després de pel que sembla agredir-se mútuament en el domicili familiar.

Els fets van ocórrer el diumenge, sobre les tres i mitja de la vesprada, quan els policies van ser comissionats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de la localitat, on pel que sembla s’estava produint una discussió.

Una vegada allí, els agents observen a una dona molt nerviosa i plorant, així com a dos homes, tirats en el sòl del saló, immòbils, i les parets i el sòl ensangonats.

Els policies van esbrinar que moments abans els dos homes, pare i fill, haurien mantingut una forta discussió, arribant el progenitor a traure una navalla i realitzar un tall al seu fill en l’avantbraç, arremetent aquest contra el seu pare propinant-li punyades en la cara i puntades per tot el cos, caient finalment tots dos en el sòl.

Els agents van localitzar i van intervindre la navalla presumptament empleada i van sol·licitar assistència sanitària, rebent-la “in situ”, si bé posteriorment van haver de ser traslladats a un centre sanitari per a una millor valoració de les lesions patides.

El fill va haver de rebre diversos punts de sutura i el pare presenta una fractura maxil·lofacial, a més de fortes contusions en tots dos ulls.

Per tot això, els agents van detindre als dos homes com a presumptes autors d’un delicte de violència domèstica. Tots dos amb antecedents policials, ha passat un d’ells a disposició judicial, mentre que l’altre ha quedat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans advertir-li de l’obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial només fora requerit.

Articles relacionats