12.1 C
Gandia
Dissabte, 4 desembre, 2021

DETINGUTS ELS RESPONSABLES DELS CLUBS DE FUMADORS DE DÉNIA I GANDIA PER TRÀFIC DE DROGUES

Segons ha informat la Comissaria províncial d’Alacant, les finalitats de l’associació Club del Cannabis eren els estudis socials i terapèutics del cànnabis però es dedicaven a vendre marihuana als socis i no socis del club que adquirien la droga per a consumir-la en un altre lloc.

Els agents van corroborar la constant l’afluència d’individus, la majoria joves que accedien al domicili i després de romandre poc espai de temps eixien, algun d’ells amb xicotetes quantitats de substància estupefaent.

Per açò, la Policia en tenir fundades sospites que a més de consumir marihuana també traficaven amb aquesta substància afavorint el seu consum i la seua venda en el mateix local, es va procedir a identificar als responsables de l’associació -el president, administrador i tresorer-, com a responsables de l’activitat presumptament il·lícita.

Durant el desenvolupament de la recerca s’ha posat de manifest la il·legalitat d’aquesta associació que van arribar a tenir fins a 500 socis, ja que afavorien el consum i venda de marihuana tant als socis registrats com a tals com a uns altres no socis, que també acudien per a adquirir la droga. Segons els agents, açò posa de manifest “un clar i evident incomplint els estatuts de constitució de la societat”.

Pel que fa a Gandia, sembla que l’operació és independent de la que s’ha practicat a Dénia, i ha després d’unes setmanes de recerca ha portat a la detenció dels dos responsables del club de fumadors, que roman tancat des del divendres. Estes circumstàncies obligaran a l’Ajuntament de Gandia a reconsiderar la concessió de la llicència, que fins ara estava en procés d’atorgament de forma reglada. 

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles