13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Detingut a Gandia un home condemant a deu anys en Lituània per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Gandia un home de 40 anys i origen lituà al que li constava una orde europea de detenció i entrega per a extradició emesa per les autoritats del seu país per un delicte de tràfic de drogues, en haver sigut condemnat a deu anys. El fugitiu va reaccionar violentament en el moment de la detenció i va colpejar un agent en el nas d’una cabotada.

Els policies especialitzats en fugitius internacionals es van traslladar a Gandia en tindre coneixement que poguera trobar-se aquest pròfug de la justícia lituana, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

Una vegada localitzat el domicili, els agents van establir un dispositiu per a arrestar-lo i van aconseguir interceptar-lo en el moment de la seua eixida, passades les dotze del migdia.

El sospitós va reaccionar de forma violenta contra els policies i es va resistir a ser detingut. Dos agents van haver de ser atesos en un centre hospitalari per una contusió en el septe nasal, en rebre una forta cabotada, i l’altre per una lesió en la mà esquerra.

Per tot açò, el detingut va ser arrestat tant per l’orde de Lituània com per un delicte d’atemptat a l’autoritat. Compta amb antecedents i ja ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats