19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

DETINGUDES NOU PERSONES QUE ES FEIEN PASSAR PER POLICIES PER ATRACAR TURISTES

Alhora, se’ls imputen els delictes d’usurpació de funcions, pertinença a grup criminal, falsificació de documents, desobediència greu i blanqueig de capitals.

En l’operació han sigut escorcollades de manera simultània dos habitatges a Benidorm, en els quals han confiscat plaques de policia falses, nombrosos efectes sostrets com joies, rellotges, material informàtic a més d’uns jocs de llums led de color blau imitant a les quals s’utilitzen en els cotxes policials, tres vehicles que utilitzaven per a cometre els robatoris i una gran quantitat de diners en efectiu en diverses divises de diferents països.

Actuaven en parelles, recorrent grans distàncies en les seues anomenades “patrulles” per a localitzar les seues víctimes potencials en polígons industrials, zones turístiques i voltants d’hotels.

L’operació ha sigut coordinada pel Jutjat d’Instrucció número 2 de Dénia que ha decretat l’ingrés presó provisional per a quatre dels detinguts. Actualment s’estan fent gestions per a tornar els efectes sostrets als seus propietaris.

Articles relacionats