DETENEN TRES PERSONES ACUSADES DE 17 ROBATORIS EN INTERIOR DE VEHICLES A GANDIA

Els agents han recuperat tres radiocassets, una caixa d’eines, un martell, un jupetí, una bicicleta, un parell de botes de seguretat i una gorra d’esport, que han sigut lliurats als seus propietaris, segons ha informat la Comissaria Ptobincial en un comunicat.

Els policies van realitzar una inspecció del pàrquing i van localitzar quatre cotxes amb una de les finestretes fracturades i amb l’interior regirat, i van esbrinar que en tres d’ells havia sigut sostret el radiocasset.

Els agents es van dirigir a la casa i van localitzar tres radiocassets. Després de realitzar diverses comprovacions, el van detenir com a presumpte autor de quatre robatoris amb força. Els objectes recuperats van ser lliurats als seus propietaris.

D’altra banda, en la primera quinzena de febrer, els agents van tenir coneixement d’una sèrie de robatoris amb força en interior de vehicles en una zona cèntrica de Gandia utilitzant la fractura de cristall per a accedir al seu interior.

Els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir diversos efectes que han sigut lliurats als seus propietaris. L’ara detingut és el presumpte autor d’onze robatoris amb força. Els arrestats, un d’ells amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Et Pot Interessar