12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Detenen a dos homes per cinc robatoris amb violència

• La Policia Nacional esclareix cinc robatoris amb violència i deté a dos homes

• Van agredir a un jove per a arrabassar-li el telèfon mòbil, deixant-lo malferit

• L’autoritat judicial ha decretat l’ingrés a la presó de tots dos arrestats

Agents de la Policia Nacional han esclarit cinc robatoris amb violència i han detingut el dijous passat a Gandia (València) a dos homes tots dos de 20 anys, d’origen búlgar i espanyol respectivament, un com a presumpte autor de cinc dels robatoris i un altre com a presumpte autor de tres d’ells. S’ha aconseguit recuperar un telèfon mòbil d’alta gamma.

Les investigacions van començar després de tindre coneixement els agents de cinc robatoris amb violència i intimidació que s’haurien produït a Gandia, en diferents dates i el modus operandi i les característiques de les quals dels autors eren similars.

El primer dels robatoris va tindre lloc el mes d’abril en el Grau de Gandia, on una dona d’avançada edat va ser abordada per un home que circulava per la vorera amb bicicleta, el qual li va donar una forta estirada de la cadena que portava en el seu coll, aconseguint sostraure-li-la i deixant a la víctima malferida.

El segon dels fets va tindre lloc el mes de maig al carrer *Rausell de Gandia, on de matinada, dos joves van abordar a una dona i un d’ells li va donar una forta estirada de la bossa, aconseguint arrabassar-li’l i eixir corrent després de deixar a la víctima tendida en el sòl.

El tercer fet va tindre lloc en la zona de la Platja de Gandia on de matinada, dos joves li van sostraure a un altre un telèfon mòbil i diners mitjançant l’ús de violència física, ja que mentre un l’agarrava fortament l’altre es feia amb les seues pertinences.

El mateix dia i a penes dues hores més tard, al carrer Legazpi de la Platja de Gandia un altre home va ser assaltat per dos joves que li van sostraure el telèfon mòbil i la cartera després de ser immobilitzat per un d’ells, patint ferides lleus en un dels seus braços.

El cinqué robatori va tindre lloc el passat dia dotze de juny, també de matinada i en la zona de la Platja de Gandia, aquesta vegada, un jove va ser assaltat per altres dos, que després d’agredir-li i deixar-li malferit amb policontusions en el rostre li van sostraure un telèfon mòbil d’alta gamma.

Per tot això, i després d’una àrdua investigació, es van establir diversos dispositius de vigilància, aconseguint-se la identificació i detenció dels presumptes autors, sent un imputat pels cinc robatoris amb violència i un altre per tres d’ells. Així mateix es va aconseguir recuperar un telèfon mòbil d’alta gamma que hauria sigut sostret en un dels robatoris.

Els arrestats, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial, que ha decretat l’ingrés a la presó per a tots dos.

Articles relacionats