9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Degustacions i venda de vi en l’espai Fira Mercat Gandia aquest cap de setmana

• Amb la participació de 12 bodegues amb vins D.O. d’Alacant que oferiran una variació de dos o tres caldos per expositor. A més de tres expositors de tapes per tal d’acompanyar el vi.

• L’horari varia: Divendres i dissabte d’11.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 21.30 h. Diumenge d’11 a 14.30 h, al Mercat Municipal del Prado.

• S’hi vendran tiquets de 5 euros en els quals s’inclouran 3 degustacions.

• D’altra banda, 4.350 persones van assistir a l’Outlet sabates i complements celebrat el cap de setmana passat. Un 84% del visitants han sigut de la ciutat. Visitants i expositors valoren la fira amb un 9,1 i un 9,4, respectivament.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la Fira del Vi que acollirà l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado aquest cap de setmana. Es tracta de la quarta mostra de la primera edició de Fira Mercat i comptarà amb un horari de divendres i dissabte d’11.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 21.30 h i diumenge d’11.00 h a 14.30 h.

Enguany els productes tindran Denominació d’Origen (D.O.) d’Alacant, a diferència de la passada protagonitzada per D.O. de València. A més, tal com ha explicat Ferrer, estaran presents 12 bodegues amb vins D.O. d’Alacant i oferiran una variació de dos o tres caldos per expositor. L’establiment gandià Orion Vinos repeteix en aquesta nova edició. «Hi haurà una ampla oferta i també acompanyarem tres expositors de tapes per acompanyar el vi», ha afegit.

Segons ha apuntat la regidora, la Fira del vi funcionarà de manera semblant a edicions anteriors: Els visitants podran comprar un tiquet de 5 euros en el qual hi haurà incloses 3 degustacions. A més, tal com ha anunciat la regidora de Comerç, s’habilitarà el préstec de la copa a través del qual els assistents podran decidir si tornar-la i rebre els diners que han pagat o quedar-se-la.

Els tasts es duran a terme divendres de vesprada, dissabte durant tot el dia i diumenge al matí en els horaris corresponents d’apertura de l’espai Fira Mercat Gandia. Està previst que la consumició es faça en unes taules fora del recinte per la covid-19. A banda de les degustacions, també es podran comprar els productes dels expositors. «És un espai de promoció econòmic i sempre intentem que estiga present la venda, per tant, el vi que degustem el podrem comprar», ha destacat.

Balanç Outlet Sabates i complements 18 – 20 de febrer

Tal com ha detallat Ferrer, van acudir a l’Outlet sabates i complements 4.350 persones. «Quan vam inaugurar la fira ja hi havia molta gent; molts van entrar quasi abans que nosaltres», ha assenyalat. Així, segons les xifres recollides en les enquestes, la majoria dels visitants, un 84%, eren de Gandia, Grau i Platja. La resta provenien de la comarca de la Safor (12%) i un 4% de fora de la comarca.

La valoració dels visitants ha sigut d’un 9,1 i la dels expositors d’un 9,4 (ambdues puntuacions sobre 10). «Tant aquesta fira com les anteriors han estat encertades en l’època i necessitats dels expositors», ha recalcat la regidora.

Articles relacionats