13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

DECATHLON ANUNCIA L’OBERTURA DE LA SEUA TENDA DE GANDIA PER A MARÇ

L’empresa capdavantera en material esportiu Decathlon obrirà una nova tenda al polígon Benieto de Gandia a finals de març en una superfície de 2.650 metres quadrats. Esta circumstància suposarà una dinamització per a aquesta zona de la ciutat i generarà noves oportunitats laborals.

 

La mercantil crearà 50 llocs de treball de manera inicial. En estos moments, s’està preparant el procés de sel.leció dels empleats, que s’iniciarà a principis de febrer. El perfil que busca l’empresa és que siguen esportistes i apassionats del client i del comerç. Els interessats poden enviar els seus currículums a través de la web oficial de Decathlon.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la regidora d’Esports, Lydia Morant; la regidora de Foment Econòmic, Alícia Izquierdo, i el coordinador de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gandia, Carlos Marco, van mantenir dijous una reunió amb la responsable d’Expansió de Decathlon, Maria Roig; la directora Regional, Ana Aguiló, i la directora de la tenda a Gandia, Ana Saura, per tal d’abordar estes qüestions.

La màxima autoritat municipal va valorar que una vegada més la iniciativa privada haja apostat per Gandia i va comentar que Decathlon farà que la ciutat siga encara més esportiva. Morant va mostrar la seua satisfacció perquè són moltes les empreses que han tornat a creure en Gandia i han decidit invertir, bé per a instal.lar-se a la ciutat o bé per a créixer. “Ara es Decathlon, però també podem parlar de Dulcesol, Leroy Merlin, Telefònica (que ha invertit 5 milions instal.lant la fibra òptica a Gandia), Mas y Mas, Ford, La Tienda Home, Lidl, Consum, etcétera”. Per a Morant, tot això demostra que el fet que ha començat la recuperació és innegable. “Els governs estem per aprofitar que les coses bones pasen i hem de ser cómplices de les iniciatives que arriben a la ciutat i que ens aporten bons resultats”.

Per la seua banda, la responsable d’Expansió de Decathlon, va remarcar que l’objectiu de la implantació de la nova tenda és apropar l’esport a Gandia i que hi haja un impacte positiu, tant a través dels seus productes como dels esdeveniments esportius que s’organitzen. En este sentit, ha anunciat que promouran esdeveniments esportius, familiars i lúdics, com la festa de la bicicleta, i vinculats amb el medi ambient. Des de Decathlon van informar que la tenda de Gandia és la número 150 d’Espanya i la 119 de gran format.

Articles relacionats