25 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

Daimús pren mesures i blinda el municipi pel coronavirus

Ban Municipal

L’Ajuntament de Daimús informa que seguint les ordres i instruccions de la Generalitat Valenciana s’ha pres les següents mesures per tal de previndre el contagi del COVID-19 i les seues conseqüències al poble de Daimús i al seu veïnat:

• Estaran tancades fins a nou avís, les instal·lacions esportives, la biblioteca municipal, la llar juvenil, les llars dels jubilats i pensionistes, la llar de les ames de casa, el gimnàs municipal i totes les instal·lacions municipals cedides als col·lectius.

• Anul·lar la programació municipal de caràcter cultural, esportiu, d’oci, pilates, memorització, etc.

• Prioritzar la via telemàtica o telefònica per realitzar qualsevol gestió a l’Ajuntament.

• Informar el veïnat del telèfon 900.300.555 habilitat per la Conselleria de Sanitat Valenciana per a consultes i dubtes.

• Aconsellar el seguiment estricte de les instruccions i les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Conselleria de Sanitat: Molta higiene personal, evitar llocs públics de gran concurrència, no compartir objectes o menjar…

• Comunicar a totes les associacions i clubs de la situació sanitària perquè en tinguen coneixement i consideren anul·lar les seues activitats grupals o de pública concurrència.

Com alcalde de Daimús faig una crida a la serenitat i a la prevenció clamada que requereix la situació sanitària en aquests moments.

Hem pres totes les mesures necessàries per a estar preparats davant de qualsevol variació de les circumstàncies en relació al COVID-19.

Fco Javier Planes Planes. Alcalde de Daimús

Articles relacionats