15 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Daimús pren mesures davant l’avanç de la pandèmia de la Covid-19

L’ajuntament de Daimús ha comunicat que “davant la gravetat de la situació que estem vivint per aquesta crisi sanitària a conseqüència de la COVID-19, s’han pres mesures per evitar possibles nous contagis fins a nou avis“.

Les mesures establides són les següents:

– Suspendre totes les activitats culturals i esportives que es realitzen en espais tancats. Tancament de la Biblioteca, activitats esportives en el gimnàs i Centre Jove, Casa de les danses i Música.

– Suspendre totes les activitats culturals de Halloween programades per al 30 d’octubre.

– Fer una crida perquè els xiquets i xiquetes del poble no vagen porta per porta demanant els tradicionals caramels en la nit de Halloween. Per prevenció i per responsabilitat s’aconsella que enguany no es duga a terme d’aquesta manera, ja que suposaria un seriós risc de provocar nous contagis i és una activitat evitable sent tots conscients de la complexitat del moment.

Des de l’ajuntament han assenyalat “Gràcies, confiem en el bon fer i en la responsabilitat de tots i totes. En aquests moments és fonamental la vostra col·laboració!”.“Perquè només junts podrem aconseguir-ho. Mascareta obligatòria i distància social, fonamentals per continuar fent
front a aquesta situació”.

Articles relacionats