16.2 C
Gandia
Divendres, 8 desembre, 2023

Daimús demostra el seu compromís en matèria d’Igualtat

L’Ajuntament de Daimús ha celebrat una jornada per a presentar a la població les línies que s’han seguit per a l’elaboració del pla d’igualtat municipal, en el qual, després d’un diagnòstic de la situació actual del municipi, es proposaran mesures adaptades a la realitat social de Daimús en matèria d’igualtat per a evitar la discriminació i desigualtat de la dona. La jornada ha sigut un èxit d’assistència.

Alicia Garcia agent d’igualtat i Eva Tortosa tècnica d’igualtat, acompanyades per Javier Planes, Alcalde de Daimús, seran les encarregades de la jornada en la qual s’ha debatut perquè encara es pot constatar una gran distància entre la igualtat formal i real amb fenòmens com la discriminació salarial o la violència de gènere.

L’elaboració del Pla Municipal d’igualtat per part de Fem-Acció consultora d’Igualtat està concebuda com un procés participatiu en el qual s’han remés qüestionaris a les associacions, enquestes ciutadanes i fòrums de discussió, a més d’altres fonts d’informació procedents d’estadístiques i documentals facilitada per altres institucions i administracions.

Articles relacionats