12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

#CulturaAlsBarris s’acomiada fins setembre amb dos actuacions al Prado i Benipeixcar

 

  • El programa municipal dels departaments de Cultura i Participació Ciutadana ha programat dos concerts de música a la Plaça de Benipeixcar, dissabte 26:

           – A les 19 h, el cantautor Vicent Roig, presentarà el seu darrer disc “Sendes novelles”.

           – A les 20 h, el grup Llicsons, amb versions de música rock en valencià.

  • I una representació de titelles a la Plaça del Prado, el diumenge 27, a les 19 h, de la mà de la companyia Tries Titelles i el seu espectacle “Viatge a la lluna”.

 

L’Ajuntament de Gandia organitza dues noves activitats de “Cultura als barris”, un programa dels departaments de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania. Es tracta de dos concerts de música a la Plaça de Benipeixcar, el dissabte 26 de juny, i una representación de titelles a la Plaça del Prado, el diumenge 27.

Els concerts de música de dissabte començaran a les 19 h a la Plaça de Benipeixcar, amb la música del cantautor Vicent Roig, que presentarà el seu darrer disc “Sendes novelles”. A les 20h la música donarà pas al grup de la Safor, Llicsons, amb versions de música rock en valencià.

El teatre de diumenge ve de la mà de la companyia Tries Titelles i el seu espectacle “Viatge a la lluna”. Començarà a les 19h.

Aquest espectacle de titelles rep homenatge a la pel·lícula “Le voyage dans la lune”, de Georges Méliès, que es va estrenar el 1902. Amb aquest espectable Tries Titelles vol crear la il·lusió i la màgia que representa viure.

Després d’aquestes actuacions, el programa de Cultura als barris es reprendrà al mes de setembre.

Articles relacionats