CTL Sanitat Ambiental, La Gastrocasa, Metálicas Maguisa, Formigó Estudi, i Farmàcia del Passeig, premis FAES 2017

El president de la Comissió de Premis de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), Óscar Ferrairó, al costat del president de FAES, Rafael Juan; l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba, ha anunciat el nom dels guardonats en aquesta nova edició dels Premis FAES 2017, que compleix el seu XVIII aniversari i que se celebrarà dilluns que ve, 23 d’octubre, a partir de les 20 hores en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.
Els premiats de 2017 són CTL Sanitat Ambiental, premi Trajectòria Empresarial; La Gastrocasa, premi a la Innovació; Metálicas Maguisa, premi a la Internacionalització Empresarial; Formigó Estudi, premi Empresa Emprenedora; i Farmàcia del Passeig 24 hores, premi a l’Empresa Socialment Compromesa. Per la seua banda, el Campus de Gandia de l’Escola Politècnica de València atorga el seu reconeixement a la Tienda HOME.
El president de FAES, Rafael Juan, ha destacat en el seu discurs el paper de la Federació, «que continuarà sent el de seguir reivindicant i treballant per millorar les condicions de les nostres empreses de la comarca i, per a açò és important destacar la nostra presència en la celebració de diversos fòrums i institucions i, també, en la Confederació Empresarial Valenciana».
Per la seua banda, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha destacat la importància que empresaris, universitat i administracions públiques vagen de la mà, perquè, tal com apunta la primera edil, «només així reforçarem l’estructura econòmica». Una estreta col·laboració que ha portat a «la implantació de noves empreses en la nostra ciutat i que unes altres hagen crescut».
Així mateix, Morant ha volgut agrair a la Federació la seua elecció de Gandia per a celebrar aquesta nova edició de la Gala FAES 2017. «En un espai immillorable, perquè tots coneixem els vincles que tenen els empresaris i el nostre Campus». I, en aquest sentit, ha recordat que «Gandia és Ciutat de la Ciència i la Innovació, un títol que ens va concedir l’any passat el Ministeri gràcies a les seues polítiques de modernització, la seua força empresarial i el seu Campus de la UPV». 
Per a concloure, l’alcaldessa ha felicitat a tots els guanyadors, així com al president Rafa Juan «per l’organització d’aquest esdeveniment, ja que aquests premis enforteixen i consoliden la unió del món empresarial i l’associacionisme en el nostre territori».

Et Pot Interessar