11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Cs Gandia aplaudeix les mesures aprovades contra el coronavirus

• Renolt: “continuarem sent lleials i donarem suport als canvis que siguen necessaris sempre que siguen realistes i sensats”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha aplaudit les mesures contra el coronavirus aprovades en el ple de hui, però ha demanat que “es modifique el pressupost com més prompte millor”.

En primer lloc, el regidor de la formació taronja ha explicat que “s’han tingut en compte algunes de les mesures que Cs ha proposat com l’exempció d’algunes taxes i impostos, que agraïm”. No obstant això, ha destacat, “la modificació pressupostària és necessària perquè la realitat ha canviat i les prioritats ara són unes altres”.

En aquest sentit, ha assegurat Renolt, “continuarem sent lleials i responsables i donarem suport als canvis que siguen necessaris sempre que siguen realistes i assenyats”. “El nostre suport al govern té línies roges que no estem disposats a passar”, ha advertit el regidor.

Sobre les actuacions en el polígon Sancho Llop, el portaveu de Cs, qui s’ha abstingut, ha manifestat que “les actuacions no són gens clares tal com molts gandians i gandianes pensen”. Per això, ha subratllat, “continuarem buscant respostes a totes les preguntes sobre la gestió de l’Ajuntament de Gandia davant l’empresa que va ser adjudicatària”.

A més, ha assenyalat, “volem que es finalitze la urbanització, per responsabilitat i respecte a tots els afectats, però sempre amb transparència, de manera justa i equitativa amb la resta de propietaris”.

Articles relacionats