18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Cristina Moreno cinquena de la llista electoral de Moragues

– Cristina Moreno: “Som un projecte que portarà a Gandia l’espurna i il·lusió que volen els ciutadans”

El Partit Popular de Gandia ha anunciat a una nova component de la llista electoral amb la qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig. El candidat popular, Juan Carlos Moragues, ha presentat a Cristina Moreno, la qual, segons ha indicat, “reuneix tots els requisits que per a mi són desitjables en una candidata”.

“Proximitat, empatia, sensibilitat social, capacitat de treball, amor per la ciutat, diligència en la comesa del seu treball i molt identificada amb la seua ciutat i amb el seu barri, en aquest cas amb el barri de Corea, són aquestes qualitats que veig identificades en Cristina Moreno i que fan que encaix a la perfecció en el projecte de govern per als pròxims anys”, ha afirmat Moragues.

Moreno ha agraït “la seua confiança per a formar part del seu equip des del primer moment i, ara, integrar la llista electoral en el número cinc”. L’actual edil del Grup Municipal Popular considera que el projecte liderat per Moragues és el que “li donarà espurna i il·lusió als ciutadans de Gandia”.

“Moragues i tot el seu equip volem crear futur per als nostres fills i per a tota aquesta gent que ha d’eixir de Gandia per a aconseguir el seu futur”, ha assenyalat Cristina Moreno, la qual considera que “Gandia té mitjans per a donar aquestes oportunitats que necessiten els més joves perquè els atraga quedar-se a la nostra ciutat”.

Articles relacionats