15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Cristina Mateu serà la candidata socialista a l’alcaldia de Bellreguard

 

 

– L’assemblea local ha elegit a la jove psicòloga després que l’alcalde Joan Marco anunciara la seua intenció de no optar a la reelecció.

L’Agrupació Socialista de Bellreguard ha elegit per unanimitat a Cristina Mateu Muñoz com a candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Amb 31 anys i graduada en psicologia, Mateu es presenta com una candidata jove i preparada per a liderar la pròxima legislatura en el municipi.

L’elecció de Mateu es produeix després que l’actual alcalde de la localitat, Joan Marco i Pastor, anunciara la seua decisió de no optar a la reelecció. Marco ha governat el municipi durant els últims huit anys en coalició amb Compromís, sent alcalde durant la primera part de la passada legislatura i la segona part d’aquesta. L’Agrupació Socialista de Bellreguard li ha agraït la seua gran dedicació al poble.

Cristina Mateu s’ha mostrat molt il·lusionada amb la seua elecció com a candidata socialista a l’Alcaldia de Bellreguard i ha afirmat que treballarà incansablement per a millorar la qualitat de vida de les bellreguardines i bellreguardins. “És un gran honor per a mi poder representar al PSPV en aquestes eleccions i em compromet a treballar intensament per a portar a Bellreguard cap a un futur esperançador, millorant contínuament la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns, fent del nostre poble un referent en igualtat, integració, cultura i benestar”, va dir Mateu.

El Partit Socialista confia que Cristina Mateu serà una excel·lent alcaldessa de Bellreguard i espera comptar amb el suport d’una gran majoria de la població en les pròximes eleccions.

Articles relacionats