20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Cortoons ja té data per a la celebració de l’edició d’enguany 

– El regidor delegat de Política festiva, José Manuel Prieto, ha informat que l’edició d’aquest any de Festival Internacional de Curtmetratges Animats ‘Cortoons’ es farà del 22 al 25 d’octubre.

– L’edil ha afirmat que “sempre que ho permeta l’evolució de la pandèmia i les condicions sanitàries la nostra intenció és celebrar el Festival en aquestes dates”.

Sobre l’edició d’enguany, Prieto s’ha mostrat satisfet, ja que s’han presentat un total de 1.638 curtmetratges. La procedència dels curts són de 105 països de tot el món. Aquest fet suposa un rècord absolut en la història de Cortoons Festival.

Els Estats Units, França, Regne Unit, Índia, Brasil i Iran són els països que han enviat més curtmetratges.

El programa de la present edició mantindrà l’estructura habitual tot i que incorpora novetats. Entre aquestes estarà el premi a la millor directora europea de curtmetratges d’animació o el premi Moll al millor curtmetratge espanyol sobre la creativitat en moviment.

Per a aquest any, s’ha decidit dedicar un dels dies al món del Manga. I com sempre, Masterclass, llargmetratges, trobades amb el públic, tallers, esdeveniments especials i altres activitats.

Articles relacionats