La Corporació de Mitjans aprova una plantilla inicial de 469 treballadors

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) ha aprovat este dijous una plantilla inicial de 469 treballadors per a la nova radiotelevisió valenciana que se sumaran als 31 empleats que ja es va decidir que formaran part de la CVMC.

En un comunicat, el Consell Rector ha avançat que, després de celebrar-se una reunió este dijous que ha estat presidida per Mar Iglesias, per absència del president, Enrique Soriano, ha aprovat la plantilla per a la nova RTVV.

Concretament, la proposta contempla un equip amb 10 auxiliars administratius; 89 redactors/periodistes; 39 redactors d’audiovisual en anglés; 10 SEO mànager; 27 periodistes esportius i 18 per al mateix lloc però amb coneixement en anglés; 3 analistes de socialmedia; 4 meteoròlegs; 9 assessors lingüístics i 6 grafistes.

Així mateix, inclou 7 llocs de realitzador; 12 per a ajudant de realització; 30 operadors de càmera i muntadors; 25 llocs de treball per a operadors de so i control i 4 per a treballs en il·luminació, entre uns altres.

No obstant açò, segons han precisat les mateixes fonts, esta proposta de plantilla de 469 empleats haurà de comptar amb el vistiplau de la Direcció General de Pressupostos i amb la del Sector Públic. Així mateix, segons indiquen, ara s’inicia la negociació amb els sindicats del sector públic.

En un altre ordre d’assumptes, el Consell Rector ha incorporat Soledad Fernández com a membre de ple dret en representació dels sindicats i ha aprovat per unanimitat les bases de la convocatòria d’un concurs per a la proposta de nomenament de la direcció d’administració de la Corporació, les bases de la qual es publicaran pròximament en el lloc web.

Et Pot Interessar