19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Corea comptarà amb 250 noves places d’estacionament gratuïtes

 – El Centre Social de Corea va acollir ahir a la nit la reunió on va quedar constituïda la Junta de Districte de la barriada per a aquesta legislatura que estarà presidida pel regidor Jose Manuel Prieto.

El president de la Junta va informar durant la reunió que en aproximadament en dues setmanes començarà la remodelació de l’avinguda dels Esports, per guanyar places d’aparcament. Prieto ha recordat que entre els estacionaments de l’avinguda i els de la campa situada davant de l’escola Gregori Maians, que reprendrà les seues obres en el que estiga finalitzat l’informe del departament d’Arqueologia municipal, Corea comptarà amb prop de 250 places de pàrquing gratuïtes.

També es va adonar compte de la finalització de la fase I de les obres del Carrer Tossal, amb la millora i tancament de jardins, la delimitació de la zona infantil i la instal·lació d’una font i més fanals. En menys de dues setmanes s’iniciarà la segona fase d’aquesta inversió procedent dels pressupostos participatius.

Prieto també va destacar les 523 actuacions del Departament de Serveis Bàsics i les més de 100 intervencions de la Policia Local de barri i va informar els presents que la pròxima setmana començaran les obres de la nova zona de jocs infantils destinada a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys i remodelació de la plaça de l’Escoleta de Corea, situada a l’encreuament dels carrers Jaume II i Perú.

Després de la reunió, Jose Manuel Prieto ha valorat positivament la trobada. “Totes aquestes actuacions demostren el bon funcionament de l’administració al barri de Corea. Sabem que queden moltes coses pendents i per això continuarem treballant diàriament per aconseguir una Gandia i una Corea millors”.

Articles relacionats