17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Corea compta amb un nou pàrquing públic i gratuït

· Jose Manuel Prieto: “Continuarem treballant en la recerca d’estacionaments dissuasius en la perifèria de la ciutat que permeten poder viure en una ciutat més amable”

El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, acompanyat per Alfonso Rufat, president de l’associació de veïns de la barriada van visitar ahir les instal·lacions del nou pàrquing. Que és públic i gratuït i que s’ha habilitat al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes.

En total s’han posat a la disposició de la ciutadania 70 places per a vehicles entre cotxes i motos a més de dues places de minusvàlids.

Prieto ha informat que la meitat del solar s’ha utilitzat com a pàrquing i que l’espai restant s’ha reservat per als seus que siguen necessaris una vegada que comencen les obres del Pla Edificant en el Tirant lo Blanc.

Ara compatibilitzarem els usos però una vegada que ja no siga necessari utilitzar-ho per a donar servei al centre educatiu, tot el solar serà destinat a pàrquing. Augmentar les places d’estacionament era una demanda veïnal i era un compromís del govern” ha declarat Prieto qui ha afegit que “continuarem treballant en la recerca d’estacionaments dissuasius en la perifèria de la ciutat que permeten poder viure en una ciutat més amable“.

Articles relacionats