12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Cops de dreta i d’esquerra als pressupostos de Gandia

 

 

 

El portaveu del grup popular a l’Ajuntament de Gandia, Victor Soler ha resumit amb aquesta frase el seu anàlisi “Són uns pèssims pressupostos per a Gandia però excel·lents per al Grup Socialista”. El grup popular ha sigut l’únic que va votar en contra, justificant la seua postura en l’increment de les despeses de publicitat i l’augment dels impostos en passades legislatures.

El grup Popular ha ressaltat que la despesa en matèria de personal suposa 29.386.000 €, una tercera part del total del pressupost.

Des del Grup Socialista, Salvador Gregori, ha demanat als Populars que treballen més i a més tingueren major serietat, després de retraure que cap pressupost de PP va ser legal, que en una legislatura van endeutar en 140 milions d’euros a Gandia i que per autobombo el que es van donar ells, que en el que es gastaren ells en una legislatura, en aquest govern necessitarien 6 legislatures.

D’altra banda Carmen Fuster ha assenyalat que la plantilla de personal ja havia sigut consensuada amb els sindicats, que a més la despesa incorpora un 2% de la revisió salarial i més d’1 milió d’euros són atesos mitjançant subvencions aprovades i els ingressos previstos en el pressupost d’enguany. Concloent la seua declaració demanant rigorositat al Partit Popular, indicant que “poden votar en contra per no justificar el seu vot amb allò que no és”

Articles relacionats