11.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Continua el Polisònic amb swing i música brasilera

 

Després dels quatre concerts anteriors, en els quals s’esgotaren les entrades, arriba un nou cap de setmana del Festival Polisònic amb les mateixes perspectives d’omplir el jardí de la Casa de Cultura de Gandia en els dos concerts que hi ha previstos.

Així, el divendres 6 d’agost, The Trouper’s Swing Band portarà els ritmes trepidants del swing i el rockabilly, en un concert on el caràcter festiu de les seues actuacions afegirà una força imparable als seus directes. Els Trouper’s han actuat als millors festivals europeus del gènere, compartint escenari amb figures internacionals com Robert Gordon, John Scofield o Spyo Gira.

Per al dissabte dia 7, el Polisònic presenta una de les propostes amb més qualitat musical del festival, com és la presència del grup AGR Nonet, que anirà acompanyat del prestigiós saxofonista valencià Perico Sambeat. Es tracta d’una formació que combina músics de diferents procedències, com ara la clàssica i el jazz, amb un repertori de la música del compositor António Carlos Jobim, que fou autor de grans temes de la bossa-nova brasilera, com La xica d’Ipanema, entre moltes altres.

Els concerts tindran lloc a les 21,30 hores i l’organització informa que queden molt poques entrades a la venda, les quals poden adquirir-se a www.instanticket.es o a la Casa de Cultura.

Articles relacionats