13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Continua el cicle de conferències “Un passeig per la Història de Gandia” des de la Biblioteca Central de Gandia

• Per a poder assistir a la xarrada cal telefonar al 962959592 o escriure al whatsapp 678837402 per a obtindre cita prèvia. També es pot seguir en directe a través del canal de #BibliotequesGandia en YouTube

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxiu i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha informat aquest matí que la Biblioteca Central continua amb el cicle de conferències “Un passeig per la Història de Gandia” per a promoure la història, cultura i patrimoni de la nostra ciutat. De nou, tal com es va produir amb la darrera sessió, l’IMAB comptarà amb la col·laboració de Ràdio Gandia i Telesafor per a promoure l’activitat.

En aquesta sisena sessió el tema protagonista és “Camins d’aigua. La xarxa de reg de l’horta de Gandia a l’edat mitjana”, i estarà a càrrec de Frederic Aparisi Romero i Ferran Esquilache Martí, equip d’investigadors que es dedica a la recerca i divulgació de la història medieval valenciana i membres del Grup Arca.

Aquesta xarrada d'”Història de Gandia” es desenvoluparà el divendres 16 d’abril a les 19:30 h de manera presencial al Saló d’Actes de la Biblioteca Central sol·licitant inscripció prèvia a través del telèfon 962959592 o del whatsapp de la Biblioteca 678837402. També es retransmetrà en directe a través del canal de #BibliotequesGandia a la pàgina de YouTube.

Articles relacionats